Üdv itt, a bloggerek világában!

Ha eljutottál erre az oldalra, akkor valószínűleg (de persze nem biztos :)) te már egy ideje blogot írsz, vagy éppen az ajtajában állsz. Ha így van, akkor pont jó helyen vagy.

Az évek során sok minden változott a közösségi médiában… jöttek új felületek, trendi új irányok, kreatív megoldások. De egy valami örök: a TARTALOM.

A content továbbra is fontos. Egy cipőbolt, egy ékszerkészítő és egy tréner számára is ugyanolyan lényeges, hogy tartalmat generáljon. Méghozzá releváns tartalmat. Olyat, amit képes kitűnni ebben az amúgy is óriási reklámzajban.

Így a ‘BLOG’ talán az egyik legfontosabb közösségi média felület, amely már évek óta tartja az egyik vezető szerepét.

Blogolni viszont nem mindig egyszerű… nehéz mindig témát keresni, képet vadászni és persze leülni, és megírni a posztot az elejétől a végéig. Ebben szeretnénk segíteni, így készültünk egy kis ajándék anyaggal. Néhány hasznos és gyakorlatias tippel, hogy hatékonyabban / tervezhetőbben tudj blogolni.

Blog tippek – Hogy úgy blogolj, akár a profik!

Ezt a kis füzetet Nagy Tímea – birge – a webszövegek.hu szerzője és jómagam állítottuk össze neked. Reméljük, hasznosnak találod majd, és ad egy kis ihletet, hogy miről is blogolj.

Az alábbi linken keresztül tudod letölteni a Blog tippek – 5 tipp, hogy úgy blogolj, akár egy Profi – anyagot.

ui: Ha van egy-egy jó tipped a blogolással, amit megosztanál a közösséggel, kérlek ne tartsd magadban. Írd meg itt vagy a facebook oldalunkon kommentben.