COACHING Vállalkozónőknek

Tired or Depressed Businesswoman OutsideTele vagy bizonytalansággal?

„Van igény a termékemre?” …. „El tudom ebből tartani a családomat?” …. „Be tudom fizetni az adómat, a járulékaimat, a csekkjeimet?”

„Lesz lehetőségem valaha kikapcsolódni, nyaralni, pihenni?” …

Nőnek lenni olykor nehéz.

Vállalkozónak még nehezebb.

Vállalkozónőnek lenni – na, ez az igazi kihívás, a level 2 szint!

Egy vállalkozás felépítése, beindítása teljes embert kíván; a te dolgod az adminisztráció, könyvelés, marketing és még a munkát is el kell végezni valakinek! Idővel könnyen azon kaphatod magad, hogy a feladatok fejedre nőnek a munkádban, és még otthon is.

Előfordul, hogy nem jut időd az ingek kivasalására, vagy a nagyit kell megkérni, hogy hozza el a gyerekeket – a héten harmadszor. Folyamatos lelkiismeret furdalással és időhiánnyal küzdesz, állandóan úgy lavírozol a munka és a magánélet között mint egy képzett kötéltáncos, mindenhol 100%-ot akarsz nyújtani, de úgy érzed, hogy még az 50%-ot is alig éred el…

Lépj egyet hátra és jusson eszedbe, hogy miért is vágtál bele: ha egy kötélen akarnál egyensúlyozni, választhattad volna a cirkuszt is…

Actually, I canGondolj arra: a magad ura vagy.

Nem kell szabadságot kivenned a gyerek iskolai előadásaira, akkor dolgozol, amikor kedved tartja. Olyat csinálsz, amit szeretsz. Nem muszájból dolgozol, hanem a munkád a hobbid! A teljesítményednek te magad szabod a határait!

A „havi fix” hiánya egyben azt is jelenti, hogy a fizetésednek nincs maximuma, csak rajtad múlik, hogy mennyi idő alatt, mennyi energiával, mennyi ráfordítással, mennyi pénzt keresel! Nézd a másik irányból: ugye milyen fantasztikus érzés önálló vállalkozónőnek lenni?

Légy büszke a vállalkozásodra!
Minden másra ott a … business coach.

Problémáiddal nem vagy egyedül.

Nők milliói küzdenek a világon azért, hogy olyan munkahelyet teremtsenek maguknak (és másoknak), amilyenről álmodtak. Ők is ugyanezekkel a gondokkal szembesülnek, nekik is vannak kétségeik, ők is bizonytalanok olykor és ők is szoronganak a munka-magánélet egyensúly miatt.

A vállalkozásoknak 2 típusa van: aki business coach segítségével vitte sikerre a cégét, és aki nem:)

Már csak az a kérdés, hogy a sikert mennyi idő alatt és milyen áron éred el…

Minden vállalkozásban eljön az a pont, amikor úgy érzed, egyedül nem megy. Kihagy a lelkesedés, elfogy motiváció, a feladatok elárasztanak… Vagy épp ellenkezőleg: elérted a várt sikert és most nem tudod, hogyan, merre tovább.

Business coach-ként ebben tudok segíteni.

Ismerem egy vállalkozás buktatóit és mélypontjait, számtalan ilyet láttam már – sőt, én is vállalkozónő vagyok, úgyhogy tudok egyet-mást a vállalkozás nehézségeiről és az ezzel járó kihívásokról.

 Nem vagyok tanácsadó : a coach nem mondja meg, hogy mit tegyél, vagy mit ne tegyél a sikeres vállalkozás érdekében. De tudok mutatni néhány trükköt, apró „feladatot”, amivel te magad fogsz rájönni, hogy mire van szükséged a vállalkozásod sikeréhez.

 Nem vagyok pszichológus: nem kell feltárnod magánéleted legrejtettebb titkait, nem fogunk a gyerekkorodról beszélni. Elsősorban a vállalkozásodról, a céged felfuttatásáról lesz szó, a magánéletedet csak akkor érintjük, ha feltétlenül szükséges.

 Nem ígérek vért és verejtéket. Nem ígérem azt sem, hogy csak akarnod kell és bevonzod a sikert.

 Megígérem (beccszó!), hogy a siker ott van már benned, te pontosan tudod, hogy mit akarsz… csak még nem tudod, hogy tudod. Célzott feladatokkal, kérdésekkel, beszélgetésekkel te magad fogsz rájönni a megoldásra!