Profile XT Teszt

A Profil XT egy átfogó személyiségteszt, amelyet az USA-ban fejlesztettek ki, több mint 25 éve, és azóta folyamatosan fejlesztik, és finomítják. 

A tesztet kifejlesztő, használó cég ügyfél visszajelzései alapján a Profil XT háromszor-ötször hatékonyabb értékelő eszköz, mint az általuk korábban használt felmérések, tesztek bármelyike.

encourageAz elején kicsit szkeptikus voltam ezzel a mondattal kapcsolatban. De a teszt valóban, sokszorosan meggyőzött. A munkám során jónéhány teszttel találkoztam már én is, amely hasznos infókat adott a személyiségjegyek megismeréséhez, de ehhez hasonló teszttel még nem. A teszt különlegessége, hogy nem csak arra ad választ, hogyan működik az ügyfél, (azaz milyen tulajdonságokkal rendelkezik) hanem arra is, hogy mik a mozgatórugói, mi az amiért szenvedélyesen ragaszkodik (milyen munkák hozzák lázba), hogyan lehet őt motiválni, hogyan kommunikál. Mennyire pörgős a munkájában, mely feladatok töltik fel energiával…

Ez a teszt egy objektív tükröt tart az ügyfél személyisége elé, hogyan működik, milyennek látja őt a környezete, mi a kulcs a vele való együttműködéshez, hogyan tanul, és milyen jellegű munkakörben tud tartósan sikeres lenni.

Vállalati megbízásoknál a Profil XT sok esetben szuper alapot nyújt egyéni fejlesztési terv összeállításához, vezetői támogatáshoz, coachinghoz, kiválasztáshoz, csapatok együttműködésének fejlesztéséhez. Tudatosítja az egyének erősségeit, és megmutatja a munkatársakban levő, a szervezet számára hasznosítható rejtett tartalékokat.

Egyéni ügyfelek esetén is nagyon hasznos segítőtárs tud lenni a teszt: karrierváltás, útkeresés, kommunikáció, pályaválasztás, csapatban való működés, önbizalom fejlesztése, vállalkozói fejlesztés témákban. De egy önismereti folyamat remek kiegészítője is lehet ez az eszköz.

A Profiles International Hungary képzett trénereként, több ügyfél profilját is elemeztem már. 

Ha érdekelnek a részletek, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!