[rockthemes_specialgridblock avoid_sidebar=”regular” skip_sg=”true”]

“Így végigolvasva, akad egy-két példa, ahol magamra ismerek, de pontosan mi is ez a busines coaching?”

[rockthemes_hr hr_is_image=”use_html” image_url=”” image_id=”0″ tile_image=”no” hr_html_model=”solid” hr_height=”15px”/][rockthemes_vertical_space vertical_space_height=”default” custom_value=”60px”/]

A coach olyan, mint a sportban az edző; nem futja le helyetted a maratont, de felkészít, hogy átszakítsd a célszalagot.

Kérdésekkel, keretezéssel, fókuszált idővel, beszélgetéssel és sok-sok feladaton keresztül segítek neked, hogy felismerd a vállalkozásodban rejlő lehetőségeket és végig kitarts a hosszú verseny alatt. Segítek, hogy „a szemed a pályán legyen”, hogy ne temessenek maguk alá az apró-cseprő mindennapi problémák.

Segítek megtalálni azokat az eszközöket, amitől jobb maratonista leszelbeszélhetünk tervezésről, marketingről, piackutatásról, időbeosztásról.
Segíthetek, hogy tudatosabb, magabiztosabb legyél.
Segíthetek, hogy könnyebben hozz döntéseket.

Coach vagyok és nem tanácsadó; úgy gondolom, hogy te jobban tudod nálam, hogy mit akarsz elérni és hol találod az odavezető utat (hisz önmagadat te ismered a legjobban). Elsőre talán hihetetlennek tűnik – hiszen annyi mindenben vagy bizonytalan, ugye? – de igazából nem a tanácsaimra van szükséged.

Emlékszel? Azt írtam korábban, hogy csak rajtad múlik, mekkora ráfordítással mennyi pénzt keresel.
Segíthetek a befektetett energiát (és pénzt!) minimalizálni, a bevételt maximalizálni. Segíthetek, hogy elérd a kitűzött céljaidat. 

“Azt hiszem értem, de nekem már volt dolgom tanácsadóval, pszichológussal, mentorral, ez mégis miben más? “

[rockthemes_hr hr_is_image=”use_html” image_url=”” image_id=”0″ tile_image=”no” hr_html_model=”solid” hr_height=”15px”/][rockthemes_vertical_space vertical_space_height=”default” custom_value=”60px”/]

Nem vagyok tanácsadó:

Nem adok tanácsot. Nem mondom meg, hogy mit tegyél, vagy mit ne tegyél a sikeres vállalkozás érdekében. De tudok mutatni néhány trükköt, apró „feladatot”, amivel te magad fogsz rájönni, hogy mire van szükséged a vállalkozásod sikeréhez. Melletted leszek és támogatlak, meghallgatlak és segítek megtalálni a saját utadat.

Nem vagyok pszichológus:

Nem kell feltárnod magánéleted legrejtettebb titkait, nem fogunk a gyerekkorodról beszélni. Elsősorban a vállalkozásodról lesz szó, a magánéletedet csak akkor érintjük, ha feltétlenül szükséges.

Nem ígérek barátnői csevegéseket:

Ne érts félre, attól még lehet barátságos a viszonyunk – de velem nyugodtan lehetsz önző. Nem kell meghallgatnod az én problémáimat ahhoz, hogy foglalkozzak a te nehézségeiddel. A coaching nem olyan, mint egy baráti borozgatás: ez KIZÁRÓLAG RÓLAD szól!

Nem ígérem, hogy csak akarnod kell és bevonzod a sikert. 

De megígérem – mert hiszem! – hogy a siker már ott van benned, hogy rendelkezel mindennel, ami az eléréséhez kell. Csak még nem tudod:) Célzott feladatokkal, kérdésekkel, beszélgetésekkel te magad fogsz rájönni a megoldásra!

„Mennyi ideig tart a coaching? Mikor lesz eredménye?”

[rockthemes_hr hr_is_image=”use_html” image_url=”” image_id=”0″ tile_image=”no” hr_html_model=”solid” hr_height=”15px”/]

Átlagosan 7-10 ülésre van szükség ahhoz, hogy egy problémára kielégítő megoldást találjunk, de már az első pár alkalom után érezheted a változást!
Kijelölhetünk egy nagy célt (például: „Szeretném, ha a vállalkozásom egy éven belül nyereséges lenne!”) vagy minden alkalomra egy kicsit („Szeretnék időt arra, hogy minden nap legalább egy órát a gyerekeimmel játszhassak”).

A business coaching 100% személyre szabott, ezért nincsenek általános sablonok, bevált sémák, amit ráhúzhatunk a te esetedre.

Az első alkalom – vagy inkább a 0. – egy ismerkedős beszélgetés, egy első randi, ahol mesélsz nekem a vállalkozásodról, a felmerülő problémákról és meglátjuk, hogy egy húron pendülünk; lesz-e ebből hosszú távú kapcsolat?

Kijelöljük a célokat, utána megbeszéljük a részleteket: milyen gyakran találkozzunk, hány ülésre lesz szükség?

A 0. alkalom ingyenes!
Kattints ide, kérj időpontot és próbáld ki a business coaching-ot kockázatmentesen!

„Honnan tudom, hogy nekem erre van szükségem?”

[rockthemes_hr hr_is_image=”use_html” image_url=”” image_id=”0″ tile_image=”no” hr_html_model=”solid” hr_height=”15px”/]

Ha az oldalon fent, vagy lent található kérdések ismerősek, ha elakadtál, ha nem tudod, hogyan tovább, akkor érdemes felkeresni egy business coach-ot. Ha ezek a szituációk ismerősek, akkor valószínűleg erre van szükséged.

Ám a coaching nem való mindenkinek: vannak olyan helyzetek, amikor én sem tudok segíteni.

Ha

  • kész megoldásokra vágysz, ami egy pillanat alatt rendbe teszi a munkádat és a magánéletedet is
  • nem igazán hiszel a dologban, csak valaki sokat rágta már a füledet, hogy próbáld ki
  • úgy gondolod, hogy valaki meg tudja oldani a problémáidathelyetted
  • csak ki akarod próbálni, mert a coaching olyan trendi

A sikeres coaching-hoz elszánt, tenni akaró partnerek kellenek. Akkor fog működni, ha én is akarok tenni és te is!

“Na jó, de ki vállalja a garanciát?”

[rockthemes_hr hr_is_image=”use_html” image_url=”” image_id=”0″ tile_image=”no” hr_html_model=”solid” hr_height=”15px”/]
„Business-coaching GARANCIA”

Amikor megkeresel, leülünk egy félig-meddig kötetlen 0. alkalomra, amikor felmérjük a problémáidat, átbeszéljük a lehetőségeket és készítünk egy check-listát, amin legalább 1 konkrét, ellenőrizhető tétel lesz.
Amikor az utolsó alkalomhoz érünk, akkor tételesen át fogjuk nézni ezt a listát és ha úgy látjuk, hogy nem teljesültek a kitűzött célok, akkor a következő alkalmakat ingyenesen kapod!

Addig dolgozunk rajta, amíg meg nem lesznek a célok:)

Ha a coaching során úgy találjuk, hogy az eredeti problémánál fontosabb megoldandó is akad (vagy a probléma egészen máshol gyökerezik, mint gondoltad), akkor természetesen menetközben bármikor finomíthatjuk, módosíthatjuk az eredeti listádat.

„Milyen kérdésekkel fordulhatok hozzád? Miben tud segíteni egy business coach?”

[rockthemes_hr hr_is_image=”use_html” image_url=”” image_id=”0″ tile_image=”no” hr_html_model=”solid” hr_height=”15px”/]

Bármilyen kérdéssel, ami a vállalkozásodban felmerül és nem egy-egy konkrét szakterületre korlátozódik. Könyvelési, vagy logisztikai kérdésben nem biztos, hogy tudok segíteni, de van egy csomó olyan kihívás, aminek a leküzdésében szívesen támogatlak.Például ilyesmik:

 • Munka-magánélet egyensúlya: felejtsd el a kötéltáncot!
 • Önbizalom, magabiztosság-problémák: „Értékes a termékem, vagy mehetek vissza a balettbe ugrálni?”
 • Érdekérvényesítés, konfliktuskezelés: „Hogyan álljak ki magamért ÉS tartsam meg a jó partneri kapcsolatot?”
 • Idő-menedzsment: „Hogyan sűrítsem bele mindezt 24 órába?”
 • Gyakori Vállalkozói Kérdések: „Mit tegyek, hogy sikeres legyek?
 • Egyéb éspedig:…

Segíthetek bármelyikben?

Vagy a te kérdésed még hiányzik a felsorolásból?

Kattints és jelentkezz be az ingyenes 0. beszélgetésre!
Nem veszíthetsz mást – csak a kételyeidet!

[/rockthemes_specialgridblock]