A tervezők új generációja

Üdvözöllek az interaktív, kreatív tervezők világában!

Az itt látható tervezők digitálisan kitölthetőek, nincs szükség nyomtatásra sem; akár azonnal nekiláthatsz.

Görgess lejjebb a részletekért!

Kreatív Évtervező

A sikeres vállalkozói év megtervezéséhez

Az évtervezőt vállalkozóként – vállalkozóknak készítettük. Egy olyan tervezőt szerettünk volna összeállítani, amely segíti a vállalkozókat az üzleti évük hatékony megtervezésében. A kreatív évtervező egyedi a piacon, hiszen ez nem egy egyszerű sablon, hanem egy összefogott, jól strukturált sorvezető. Egy olyan napló, amely nem csak a célok felállításában segít, hanem abban is, hogy miképp hangolhatóak össze céljaid, s közben meglásd, hol vannak az akadályok és hogyan lehet elkerülni őket, vagy megoldást találni rájuk.  A tervező végigvezet az egész célállítás folyamatán, a pénzügyi tervezésen, a mérföldkövek kitűzésén, a főbb lépések átgondolásán, de még a marketing stratégia felállításán is.

érdekel az évtervező!

Családi tervező

A kiegyensúlyozott és boldog családi év megtervezéséhez

A Családi Tervező jóval több, mint sablonok összessége. Nincs még olyan tervező a piacon, amely egyszerre segítene abban, hogy rendszerezni tudd napi feladataid, hogy összegezd a korábbi éved, hogy célokat állíts, és hogy megtervezd az oda vezető utat. Ráadásul nem csak egyénileg érdemes végigmenni a tervezés egyes feladatain, hanem a pároddal, vagy családtagjaiddal is. A családi tervezővel az volt a célunk, hogy olyan tervezőt kapj a kezedbe, amelynek a kitöltése összehozza a családot, ugyanakkor segít menedzselni mindennapjaidat.

Érdekel a Családi tervező!

Kreatív Projekttervező

A nagyobb projektek sikeres megvalósításához

A projektek 32%-a nem megfelelő tervezésen hasal el. Szűkösek az anyagi keretek, kevés az idő, túl nagy a scope, sokszor történik irányváltás, nincsenek meg a keretek. A kreatív projekttervezőt azért készítettük, hogy a fenti problémák már az első napokban kiderüljenek… Egy olyan tervezőt szerettünk volna megalkotni, amely virtuálisan végigkíséri a vállalkozást egy termék fejlesztésén, egy folyamat kialakításán, egy újdonság kidolgozásán. Minden oldalról körbejárjuk egy projekt születését, felemelkedését és növekedését. A tervező kitöltése után egy kész forgatókönyv lesz a kezedben, amiben minden benne van, amire a projekt sikeres végrehajtása során szükséged lehet.

Coming soon…

Kreatív Blogtervező

A rendszeres, ügyfélszerző blogoláshoz

Közösségi média és blog nélkül nincs eladás. Márpedig, ahhoz, hogy legyen, tartalmat kell gyártani. Nem is keveset… A blogtervezőt azért készítettük, hogy ez ne egy kínkeserves, hanem egy könnyed, hatékony folyamat lehessen, s már a blog kialakításában, az első lépések megtételében is segítségedre lehessen. Persze a blog önmagában már nem elég, így sok-sok olyan tervező- és ötletadó oldallal is kiegészítettük, amelyek segíthetik azt, hogy rendszeresen tudj változatos tartalmakat posztolni a közösségi média területein is.

Érdekel a blogtervező!

Rólam …

‘Hiszem, hogy mindig lehet hatékonyabban dolgozni. Csak nem mindig érdemes.’

Hello, C. Szabó Helga vagyok

Több, mint 15 éve foglalkozom tervezéssel; a gyerekek megszületése óta pedig családi túlélési technikák felkutatásával is, azaz az időmenedzsmenttel. 

Folyamatosan kutatom, hogy hogyan egyeztethető össze a család, a munka, és az a másik tízezer tevékenység, amit abba a csöppnyi 24 órába szeretnénk beleszuszakolni. Ennek szellemében írtam egy könyvet is ‘A kevesebb néha több – időgazdálkodási kalauz elfoglalt nőknek’ címmel. Szerettem volna ha születik egy könyv, amely nem csak arról szól, hogy hogyan tölthetjük el hatékonyan a munkaidőnk, hanem azon túlmutat – és azt vizsgálja, hogyan