A tervezők új generációja

Üdvözöllek az interaktív, kreatív tervezők világában!

Az itt látható tervezők digitálisan kitölthetőek, nincs szükség nyomtatásra sem; akár azonnal nekiláthatsz.

Görgess lejjebb a részletekért!

Kreatív Évtervező

A sikeres vállalkozói év megtervezéséhez

Az évtervezőt vállalkozóként – vállalkozóknak készítettük. Egy olyan tervezőt szerettünk volna összeállítani, amely segíti a vállalkozókat az üzleti évük hatékony megtervezésében. A kreatív évtervező egyedi a piacon, hiszen ez nem egy egyszerű sablon, hanem egy összefogott, jól strukturált sorvezető. Egy olyan napló, amely nem csak a célok felállításában segít, hanem abban is, hogy miképp hangolhatóak össze céljaid, s közben meglásd, hol vannak az akadályok és hogyan lehet elkerülni őket, vagy megoldást találni rájuk.  A tervező végigvezet az egész célállítás folyamatán, a pénzügyi tervezésen, a mérföldkövek kitűzésén, a főbb lépések átgondolásán, de még a marketing stratégia felállításán is.

érdekel az évtervező!

Családi tervező

A kiegyensúlyozott és boldog családi év megtervezéséhez

A Családi Tervező jóval több, mint sablonok összessége. Nincs még olyan tervező a piacon, amely egyszerre segítene abban, hogy rendszerezni tudd napi feladataid, hogy összegezd a korábbi éved, hogy célokat állíts, és hogy megtervezd az oda vezető utat. Ráadásul nem csak egyénileg érdemes végigmenni a tervezés egyes feladatain, hanem a pároddal, vagy családtagjaiddal is. A családi tervezővel az volt a célunk, hogy olyan tervezőt kapj a kezedbe, amelynek a kitöltése összehozza a családot, ugyanakkor segít menedzselni mindennapjaidat.

Érdekel a Családi tervező!

Kreatív Projekttervező

A nagyobb projektek sikeres megvalósításához

A projektek 32%-a nem megfelelő tervezésen hasal el. Szűkösek az anyagi keretek, kevés az idő, túl nagy a scope, sokszor történik irányváltás, nincsenek meg a keretek. A kreatív projekttervezőt azért készítettük, hogy a fenti problémák már az első napokban kiderüljenek… Egy olyan tervezőt szerettünk volna megalkotni, amely virtuálisan végigkíséri a vállalkozást egy termék fejlesztésén, egy folyamat kialakításán, egy újdonság kidolgozásán. Minden oldalról körbejárjuk egy projekt születését, felemelkedését és növekedését. A tervező kitöltése után egy kész forgatókönyv lesz a kezedben, amiben minden benne van, amire a projekt sikeres végrehajtása során szükséged lehet.

Coming soon…

Kreatív Blogtervező

A rendszeres, ügyfélszerző blogoláshoz

Közösségi média és blog nélkül nincs eladás. Márpedig, ahhoz, hogy legyen, tartalmat kell gyártani. Nem is keveset… A blogtervezőt azért készítettük, hogy ez ne egy kínkeserves, hanem egy könnyed, hatékony folyamat lehessen, s már a blog kialakításában, az első lépések megtételében is segítségedre lehessen. Persze a blog önmagában már nem elég, így sok-sok olyan tervező- és ötletadó oldallal is kiegészítettük, amelyek segíthetik azt, hogy rendszeresen tudj változatos tartalmakat posztolni a közösségi média területein is.

Érdekel a blogtervező!

Rólam …

‘Hiszem, hogy mindig lehet hatékonyabban dolgozni. Csak nem mindig érdemes.’

Hello, C. Szabó Helga vagyok

Azt mondják a sikeres Nagyok, hogy arra van időnk, amire szeretnénk. Ez valóban így lenne? Ilyen egyszerű recept? Mi van, ha sok mindent szeretnénk egyszerre? Az is megoldható valahogy? Mikor és hogyan lettünk ennyire elfoglaltak? És még inkább; hogyan lehet elfoglalt nőként minden szerepünkben úgy megfelelni, hogy még magunkra is jusson időnk? Ezek a millió dolláros kérdések. Nem mondom, hogy nálam a bölcsek köve, de van néhány remek módszerem, húsba-vágó kérdésem és szuper trükkjeim arra, hogy hogyan lehetünk hatékonyak és kiegyensúlyozottak egyszerre (néha-néha :))

Több, mint 15 éve foglalkozom tervezéssel; a gyerekek megszületése óta pedig családi túlélési technikák felkutatásával is, azaz az időmenedzsmenttel… Ha érdekelnek a tervezőim nézz szét a SHOP menüpont alatt található egyedi termékek között. Ha pedig kérdésed van, keress nyugodtan!

Irány a bolt