Könyv & Tervezők

Könyv & Kreatív Évtervező – Évtervező Csomag – 2024

7.980 Ft

Évtervező vállalkozóknak 2023

Mit tartalmaz a csomag?

 • A kevesebb néha több – Időgazdálkodási kalauz elfoglalt nőknek c. kötetet &
 • egy több, mint 70 oldalas letölthető, nyomtatható és digitális is kitölthető Kreatív Évtervezőt
Részletekért görgess lejjebb!

Cikkszám: 1002020-12-1-1 Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Időgazdálkodási kalauz elfoglalt nőknek

…Amikor elkezdtem írni A kevesebb néha több időgazdálkodási könyvet: két cél lebegett a szemem előtt.

 1. Egy olyan könyvet szerettem volna, amely valóban a célcsoportnak szól, amely nemcsak arra fókuszál, hogy hogyan tudunk a munkahelyünkön helyt állni, hanem, hogy hogyan tudunk az anyaságban, a láthatatlan munkában és a többi ezer szerepünkben hatékonyan működni. Hogyan tudjuk összeegyeztetni ezeket. Hogyan tudunk egyes feladatokat elengedni és másokat priorízálni.
 2. Egy olyan könyvet akartam írni, ami bár tele van praktikus tanácsokkal és ötletekkel, de nem egy száraz és olvashatatlan valami. Hanem amely nincs híján a humornak, az öniróniának (mivel rengeteg elcsúszásom volt a területen az utóbbi időben, így ebből akad benne bőven), ami emészthető és érdekes, olyan, mint egy regény. 🙂

A visszajelzések alapján a fenti két célt maradéktalanul sikerült teljesítenem. 🙂

Olvasói ajánló a ‘A kevesebb néha több – Időgazdálkodási kalauz elfoglalt nőknek’ c. könyvhöz

“Aki hasonlóképpen szeret olvasni, mint én, és úgy érzi, jól jönne egy kis segítség a munkában, időtervezésben, annak a legnyomatékosabban szeretném ajánlani Helga könyvét. 🥰 Nem, nem szponzorált tartalom, de valami elképesztően jól van megírva. Az egy dolog, hogy hasznos, praktikus és okos, de úgy van megírva, hogy úgy olvasom, mint egy szuper regényt. Mármint olyan élvezettel, a regényeket nem szoktam kihúzófilcezni… 😝
Szóval lassan a 2/3-ánál tartok, és ki kell emelnem pár dolgot belőle. Egy: eddig szinte minden fejezetnél úgy éreztem, hogy “ez az eddigi legjobb, leghasznosabb, legpraktikusabb”. Célok, prioritások, tervezés, megvalósítás, halogatás, fókusz… Elképesztően jól van felépítve. A fejemben összeállt már egy elmetérkép, amin látom az utat, hogy hogy jutok el A-ból B-be. Nekem, aki maximálisan vizuális típus, ez óriási segítség és megnyugtatás!
Kettő: fantasztikusan van megírva. Helga, veheted kalaplengetésnek, zseniálisan írsz. Tökéletes az aránya a szakmai mondanivalónak, a személyes példáknak, a humoros be(ki-)szólásoknak… Letehetetlen.
Három (és ezért vagyok a leghálásabb): most nem csak érzem, de tudom is, hogy ha újra beüt a C betűs tiltott szó, és borul az élet, akkor sem fogok kétségbe esni. Szépen az elejétől végigveszem a könyv lépéseit (és nem fogom sajnálni a nem a konkrét munkára, hanem a stratégiai tervezésre szánt időt!), és kialakítom azt a rendszert, ami a prioritásaimnak megfelel, lesz tervem a megvalósításra, monitorozom magam és az időm, és fókuszt tartok, amikor munkaidő van.
Szóval köszönöm, Helga, nagyon sokat segítesz nekem ezzel a könyvvel (és a Home Office tréninggel is, ami hasonló pepitában, egy kifejezett élethelyzetre szabva). Szeretettel ajánlom mindenkinek, érdemes megrendelni, sokszorosan megtérülő befektetés és izgalmas olvasmány! ♥️

. . .

A csomag tartalmazza:

 • Több, mint 70 oldalas vállalkozási évtervező – kérdésekkel, tippekkel, vizuális feladatokkal
 • A célok ötös listája + célok a B terv kifüggeszthető posztert
 • Célok 25-ös listáját
 • Aktuális naptárt (többféle méretben)
 • Excel táblázatokat – pénzügyi segédletként, marketing tervezőként
 • Énidő kuponokat
 • Motivációs posztereket a rosszabb napokra 🙂
 • Zárt facebook csoport tagságot – online tervezős kihívásokkal!

“ Nagyon jó döntést hoztam, amikor megvásároltam az Évtervezőt! Mindig is szerettem tervezni, készülődni, de sokszor inkább álmodozásba fordult ez a folyamat bennem. Most azonban itt volt ez a füzet, ami folyamatosan a tényekre fókuszált, még akkor is, ha a jövőbe nézni segített. Erősen vizuális típus vagyok, így a kifejező grafika rengeteget lendített a számomra a munkán. Nagy ötlet, hogy kuponokat is tettetek bele, nagyon tetszett. Év elején szinte egyszuszra végigcsináltam a tervezőt, aztán minden hónapban újra és újra elővettem. Meglepődve tapasztaltam, hogy terv szerint haladok. Ez hihetetlen módon inspirált, erőt adott akkor is, ha éppen a padlón éreztem magam. Érdekes volt megtapasztalni, hogy hónapról hónapra egyre tudatosabban dolgozom a céljaimért – ez önbizalmat ad nekem a jövőre nézve. Nagyon tetszik, hogy nincs a vállalkozásomnak egy olyan területe sem, amit ne érintene a tervező, szóval le a kalappal, hogy ennyire sokrétű segítséget voltál képes a kezembe adni. Még egyszer köszönöm, és egészen biztos, hogy jövőre is használni fogom!”

Tematika:

 • Viszlát, 2023
  • Sokan úgy gondolják, hogy felejtsük el ezt az évet. Éljük túl és legyünk végre túl rajta! Megértem. Ugyanakkor azt gondolom, hogy ennek az évnek nagyobb szüksége van a lezárásra, mint az eddigieknek bármikor. Ez az év nem kevés tanulsággal zárul. Ezeket a tanulságokat pedig érdemes feldolgozni. Fontos, hogy lásd, milyen utat tettél meg, mire vagy büszke, és mi az, amit talán másként kellett volna csinálnod. Mi az, amit megtanultál.
 • Célokra fel!
  • Mi az, amire hatásotok van? Milyen tervekkel lehet nekiindulni a következő évnek? Miért fontosak a priorítások? Milyen lehetőségeitek vannak egy ilyen bizonytalanságokkal teli évben? Hogyan lehet SMART célokat kitűzni? Illetve mit jelentenek a NOT TO DO tervek? Mindezekre kaphatsz választ ebben a részben.
 • Tervezés folyamatban…
  • Hogyan juthatunk el a nagy gombócoktól a kicsikig? Hogyan lehet újratervezni? Mit jelent a fordított projekttervezés? Mire figyelj az erőforrások elosztásánál. Illetve mikor érdemes delegálnod. Mindezekről lesz szó a tervezés folyamatban résznél.
 • Marketingterv
  • A célok és mérhetőség itt is elengedhetetlen. Ahogyan az is, hogy ismerd a célcsoportod. Mire van szükségük? Hogyan éred el őket? Mikor érdemes kampányt csinálni, és mikor nem? Mikre érdemes figyelni egy kampánytervezés során? És egyáltalán hogyan építesz fel egy kampányt?

További információk

Tömeg 0.36 kg
Méretek 18 × 2 × 14 cm
Go to Top