Könyv & Tervezők

A kevesebb néha több – könyv

4.490 Ft

Időgazdálkodási kalauz elfoglalt nőknek

…Amikor elkezdtem írni A kevesebb néha több időgazdálkodási könyvet: két cél lebegett a szemem előtt.

  1. Egy olyan könyvet szerettem volna, amely valóban a célcsoportnak szól, amely nemcsak arra fókuszál, hogy hogyan tudunk a munkahelyünkön helyt állni, hanem, hogy hogyan tudunk az anyaságban, a láthatatlan munkában és a többi ezer szerepünkben hatékonyan működni. Hogyan tudjuk összeegyeztetni ezeket. Hogyan tudunk egyes feladatokat elengedni és másokat priorízálni.
  2. Egy olyan könyvet akartam írni, ami bár tele van praktikus tanácsokkal és ötletekkel, de nem egy száraz és olvashatatlan valami. Hanem amely nincs híján a humornak, az öniróniának (mivel rengeteg elcsúszásom volt a területen az utóbbi időben, így ebből akad benne bőven), ami emészthető és érdekes, olyan, mint egy regény :).

A visszajelzések alapján a fenti két célt maradéktalanul sikerült teljesítenem :).

Cikkszám: 100201810 Kategóriák: , Címkék: , , ,

Leírás

“Aki hasonlóképpen szeret olvasni, mint én, és úgy érzi, jól jönne egy kis segítség a munkában, időtervezésben, annak a legnyomatékosabban szeretném ajánlani Helga könyvét. 🥰 Nem, nem szponzorált tartalom, de valami elképesztően jól van megírva. Az egy dolog, hogy hasznos, praktikus és okos, de úgy van megírva, hogy úgy olvasom, mint egy szuper regényt. Mármint olyan élvezettel, a regényeket nem szoktam kihúzófilcezni… 😝
Szóval lassan a 2/3-ánál tartok, és ki kell emelnem pár dolgot belőle. Egy: eddig szinte minden fejezetnél úgy éreztem, hogy “ez az eddigi legjobb, leghasznosabb, legpraktikusabb”. Célok, prioritások, tervezés, megvalósítás, halogatás, fókusz… Elképesztően jól van felépítve. A fejemben összeállt már egy elmetérkép, amin látom az utat, hogy hogy jutok el A-ból B-be. Nekem, aki maximálisan vizuális típus, ez óriási segítség és megnyugtatás!
Kettő: fantasztikusan van megírva. Helga, veheted kalaplengetésnek, zseniálisan írsz. Tökéletes az aránya a szakmai mondanivalónak, a személyes példáknak, a humoros be(ki-)szólásoknak… Letehetetlen.
Három (és ezért vagyok a leghálásabb): most nem csak érzem, de tudom is, hogy ha újra beüt a C betűs tiltott szó, és borul az élet, akkor sem fogok kétségbe esni. Szépen az elejétől végigveszem a könyv lépéseit (és nem fogom sajnálni a nem a konkrét munkára, hanem a stratégiai tervezésre szánt időt!), és kialakítom azt a rendszert, ami a prioritásaimnak megfelel, lesz tervem a megvalósításra, monitorozom magam és az időm, és fókuszt tartok, amikor munkaidő van.
Szóval köszönöm, Helga, nagyon sokat segítesz nekem ezzel a könyvvel (és a Home Office tréninggel is, ami hasonló pepitában, egy kifejezett élethelyzetre szabva). Szeretettel ajánlom mindenkinek, érdemes megrendelni, sokszorosan megtérülő befektetés és izgalmas olvasmány! ♥️
Go to Top