• Időgazdálkodási kalauz elfoglalt nőknek

  ...Amikor elkezdtem írni A kevesebb néha több időgazdálkodási könyvet: két cél lebegett a szemem előtt.
  1. Egy olyan könyvet szerettem volna, amely valóban a célcsoportnak szól, amely nemcsak arra fókuszál, hogy hogyan tudunk a munkahelyünkön helyt állni, hanem, hogy hogyan tudunk az anyaságban, a láthatatlan munkában és a többi ezer szerepünkben hatékonyan működni. Hogyan tudjuk összeegyeztetni ezeket. Hogyan tudunk egyes feladatokat elengedni és másokat priorízálni.
  2. Egy olyan könyvet akartam írni, ami bár tele van praktikus tanácsokkal és ötletekkel, de nem egy száraz és olvashatatlan valami. Hanem amely nincs híján a humornak, az öniróniának (mivel rengeteg elcsúszásom volt a területen az utóbbi időben, így ebből akad benne bőven), ami emészthető és érdekes, olyan, mint egy regény :).
  A visszajelzések alapján a fenti két célt maradéktalanul sikerült teljesítenem :).
 • Évtervező vállalkozóknak 2023

  Mit tartalmaz a csomag?

  • A kevesebb néha több – Időgazdálkodási kalauz elfoglalt nőknek c. kötetet &
  • egy több, mint 70 oldalas letölthető, nyomtatható és digitális is kitölthető Kreatív Évtervezőt
  Részletekért görgess lejjebb!

 • Kreatív Évtervező 2023

  A sikeres vállalkozói év megtervezéséhez

  Az évtervezőt vállalkozóként – vállalkozóknak készítettük. Egy olyan tervezőt szerettünk volna összeállítani, amely segíti a vállalkozókat az üzleti évük hatékony megtervezésében. A kreatív évtervező egyedi a piacon, hiszen ez nem egy egyszerű sablon, hanem egy összefogott, jól strukturált sorvezető. Egy olyan napló, amely nem csak a célok felállításában segít, hanem abban is, hogy miképp hangolhatóak össze céljaid, s közben meglásd, hol vannak az akadályok és hogyan lehet elkerülni őket, vagy megoldást találni rájuk.  A tervező végigvezet az egész célállítás folyamatán, a pénzügyi tervezésen, a mérföldkövek kitűzésén, a főbb lépések átgondolásán, de még a marketing stratégia felállításán is. Digitális anyag: Letölthető, nyomtatható, illetve számítógépen, tableten kitölthető
 • Családi Tervező 2022

  A kiegyensúlyozott és boldog családi év megtervezéséhez

  A Családi Tervező jóval több, mint sablonok összessége. Nincs még olyan tervező a piacon, amely egyszerre segítene abban, hogy rendszerezni tudd napi feladataid, hogy összegezd a korábbi éved, hogy célokat állíts, és hogy megtervezd az oda vezető utat. Ráadásul nem csak egyénileg érdemes végigmenni a tervezés egyes feladatain, hanem a pároddal, vagy családtagjaiddal is. A családi tervezővel az volt a célunk, hogy olyan tervezőt kapj a kezedbe, amelynek a kitöltése összehozza a családot, ugyanakkor segít menedzselni mindennapjaidat.

  Digitális anyag: Letölthető, nyomtatható, illetve számítógépen, tableten kitölthető

 • Könyv & Családi tervező

  A kiegyensúlyozott családi év megtervezéshez!

  Mit tartalmaz a csomag?

  • A kevesebb néha több – Időgazdálkodási kalauz elfoglalt nőknek c. kötetet &
  • egy majdnem 50 oldalas letölthető, nyomtatható és digitális is kitölthető Családi évTervezőt

  A részletekért görgess lejjebb!

 • A nagyobb projektek sikeres megvalósításához.

  A projektek 32%-a nem megfelelő tervezésen hasal el. Szűkösek az anyagi keretek, kevés az idő, túl nagy a scope, sokszor történik irányváltás, nincsenek meg a keretek. A kreatív projekttervezőt azért készítettük, hogy a fenti problémák már az első napokban kiderüljenek… Egy olyan tervezőt szerettünk volna megalkotni, amely virtuálisan végigkíséri a vállalkozást egy termék fejlesztésén, egy folyamat kialakításán, egy újdonság kidolgozásán. Minden oldalról körbejárjuk egy projekt születését, felemelkedését és növekedését. A tervező kitöltése után egy kész forgatókönyv lesz a kezedben, amiben minden benne van, amire a projekt sikeres végrehajtása során szükséged lehet.
Go to Top